Kviz znanja o gripi – upute i pravila

Nagradni kviz je završen, no više informacija možete dobiti na

www.gripa.hr


Nagradni kviz priređuje se u svrhu edukacije o gripi, te o važnosti pravodobnog cijepljenja.

Nagradni kviz je u obliku online pitanja s ponuđenim odgovorima, od kojih je jedan točan.

U nagradnom kvizu možete sudjelovati od 22.11.2016. do 21.12.2016. godine.


Kviz se sastoji od š8 pitanja, uz napomenu da se ne pojavljuju uvijek ista pitanja. Svako pitanje ima dva ili više ponuđena odgovora, od kojih je jedan točan i treba ga označiti. Na pitanja se odgovara online.

Pravo sudjelovanja u nagradnom kvizu imaju svi građani Republike Hrvatske. Izuzetak: u nagradnom kvizu ne mogu sudjelovati djelatnici Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i članovi njihovih obitelji.
Prvih 10 sudionika koji točno odgovore na sva postavljena pitanja, a upisali su svoju točnu e-mail adresu, osvajaju zanimljivu nagradu koje osigurava HZJZ. Sudionik koji je točno odgovorio na sva postavljena pitanja i koji je ostavio svoje podatke može osvojiti samo jednu nagradu.

Svi dobitnici bit će obaviješteni mail porukom o dobivenoj nagradi i načinu preuzimanja nagrade.

U slučaju da neki obrazac ne sadrži ispravan kontakt podatak, bit će uzet u obzir prvi naredni sudionik sa svim točnim odgovorima i točnim kontakt podatkom.


Zaštita privatnosti
Portali gripa.hr i  javno-zdravlje.hr štite privatnost sudionika nagradnog kviza u najvećoj mogućoj mjeri i osobni podaci će se koristiti samo u svrhu nagradnog kviza.

gripastop_440